menu
11 februari 2019

De plank challenge

Na een maandje thuis oefenen was het afgelopen zaterdag weer tijd voor de challenge. Om te voorkomen dat sommige deelnemers voortijdig zouden wegwaaien, was besloten om deze keer een ruimte in de Kristal te gebruiken.

Onder de bezielende leiding van Karin, was er geen ontkomen aan: "Plankhouding aannemen, koppen dicht" en we gaan van start. Met Ruud en Karin als strenge toezichthouders zakten de eerste deelnemers al een beetje in en werden onverbiddelijk uit de wedstrijd genomen. De minuten tikten weg - veel langzamer dan gewoonlijk volgens de deelnemers - en 4 minuten waren er nog 3 in de strijd: 2 vrouwen en 1 man. Nodeloos om te zeggen dat de uiteindelijke winnaar een van de loopsters was.

Voorafgaand aan sommige wedstrijden heb je al een aardig idee hoe het erepodium eruit zal zien, soms zijn er ook grote verrassingen in het leven... Na ruim 5 minuten planken - probeer dit niet thuis - bleek Marian Hol de terechte winnaar van de bokaal. Marian: klasse en geniet de komende tijd van die mooie beker op de schoorsteenmantel.