menu

Beginnen met hardlopen

Wat mag je verwachten?

Op woensdag 15 januari 2020 start de eerstvolgende beginnerscursus. Deze cursus van 7 weken loopt tot en met 4 maart en wordt op 7 maart afgesloten met een testloop van 3 kilometer. Je legt in de cursus de basis voor een betere conditie en leert de beginselen van de looptechniek. Je profiteert van de gezelligheid en stimulans van het trainen in een groep.

De lessen zijn op woensdagavond van 19.00uur tot 20.15uur en op zaterdagochtend van 9.00uur tot 10.15uur

De kosten bedragen € 50 voor 15 lessen (7 weken) over te maken op NL47INGB0009222322 tnv SC Smies o.v.v. cursus "beginnen met hardlopen" januari 2019

Zou je eerder willen beginnen, neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden.

Wat?

De trainingen zijn op donderdagochtend en duren ongeveer 75 minuten. Er is aandacht voor loophouding en looptechniek, we werken aan beweeglijkheid, coördinatie en spierkracht. Hardlopen vormt natuurlijk het hart van de trainingen, aangepast aan ieders individuele behoeften, doelstelling en mogelijkheden. Na de cooling-down is er natuurlijk tijd voor een kop koffie samen.

Voor wie?

Geschikt voor ervaren lopers, maar ook voor lopers met minder kilometers in de benen.

In dit aanbod zullen actieve senioren zich ook helemaal thuis voelen.

De kosten

Twee knipjes van de knipkaart, die je koopt voor €40 euro voor 15 knipjes.

Wanneer beginnen we?

De groep start op donderdag 7 november, als we op dat moment 4 deelnemers hebben. Dus stimuleer je vrienden, buren en buurtgenoten om zich samen met jou te aan te melden.

 schema 

Schema

trainer

Saskia Warmer
Trainer beginnersgroep en gevorderden 3
Ruud Warmer
Hoofdtrainer, beginnersgroep en trainer gevorderden 1 - 2

belangstelling?

Heb je al wat loopervaring en belangstelling om een keer met Loopgroep Nesselande te trainen?  Je bent welkom op één van de trainingsavonden en/of op zaterdagochtend.

bekijk trainingstijden