menu
23 september 2023

BBQ

De planning van onze jaarlijkse BBQ had heel wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk was het afgelopen zaterdag zo ver. En ja, ook dit jaar fantastisch weer op de mooiste plek van Nesselande: Buiten aan de Zevenhuizerplas bij Cablepark 7.

Rond een uur of zes gingen de BBQ's aan en begonnen Jan en Jeroen met het bakken, terwijl het terras zich langzaam vulde met lopers en loopsters. En net zoals tijdens de trainingen, was iedereen in een prima humeur en meteen druk in gesprek met elkaar. Biertje of een wijntje erbij in afwachting van de opening van het buffet.

De BBQ was prima: meer dan voldoende en voor elk wat wils. Prachtig om te zien dat iedereen op zo'n avond contact heeft met elkaar. Of je nou bij de basisgroep loopt of in gevorderden 4, het mengt net zo makkelijk.

En ja,natuurlijk bleef het zoals gewoonlijk nog lang onrustig in Nesselande, toen het eetgedeelte eenmaal voorbij was en er steeds meer sterke verhalen langs kwamen...

We kijken terug op een mooie en gezellige avond en wat we geleerd hebben: de datum voor de BBQ 2020 gaan we tijdig plannen.