menu
23 mei 2022

RoPaRun

Komend Pinksterweekend, van zaterdag 4 t/m maandag 6juni, wordt er weer een volledige RopaRun gehouden. Het mag weer! De RopaRun iseen jaarlijkse hardloopestafette over iets meer dan 500 km met als doel om geld op te halen voor Stichting RopaRun. De route is dit jaar niet meer vanuitParijs of Hamburg, we blijven gezellig in Nederland. Zaterdag 4 juni vertrekkende 224 teams van de RopaRun vanaf vliegveld Twenthe. In een heuse estafette die dag-en-nacht doorgaat bereiken ze, via de noordelijke of de zuidelijke route, op maandagmiddag 6 juni de finish op de Coolsingel in Rotterdam. 

Er doen ook dit jaar verschillende lopers vanLoopgroep Nesselande mee aan dit geweldige evenement. Ze zitten verdeeld over diverse teams:  Monique Buchbot, Tjinko Lam, Monique van Leeuwen en Jeroen Poldervaart lopen voor team 278; Bert de Wit, Maikel Roodenrijs en Gert Grimbergen voor team 101 en Marco Gouwens voor team 118.

Stichting RopaRun zet zich in voor instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: 
‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” Je kunt hierbij denken aan de inrichting van eeninloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten.Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. 

Het zou natuurlijk reuze leuk zijn als je onze lopers op maandagmiddag 6 juni komt aanmoedigen, als ze moe en voldaan over de finish komen op de Coolsingel. Maar donaties om het doel te steunen waar onze lopers voor gaan zijn ook van harte welkom. Moedig dus gerust jouw favoriete loper/loopster aan met een donatie via één van onderstaande team links:

https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/101

https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/278

https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/118

Of beter nog: Steun ze allemaal!

Tot ziens op Tweede Pinksterdag, maandagmiddag 6 juni op de Coolsingel.