menu
25 april 2022

Save Soil - Red de bodem

Marizia vertelt:

"Ik steun Save Soil"

In mijn vrije tijd zet ik mij in als vrijwilliger voor foundation “Conscious Planet”.

Conscious Planet wil mensen bewust maken en wil inclusiviteit tot stand te brengen, zodat de veel activiteiten van en in onze samenleving bewuste processen gaan worden. In maart 2022 is een beweging gestart om 100 dagen lang aandacht te vragen voor onze bodem,“SaveSoil”.

Consious Planet wijst erop dat onze bodem wordt bedreigd met uitsterven. Volgens wetenschappers hebben we nog maar:

-60 jaar landbouwgrond tot onze beschikking;

-52% van de wereld landbouw is al aangetast;

- En de voedselproductie zal in 20 jaar tijd met 40% kunnen dalen.

De Nesseloop vindt dit jaar plaats op 28 mei. Dit is een mooi moment om jullie ondersteuning te vragen om aan deze beweging "Red de bodem /SaveSoil” mee te doen.

Hoe kun je meedoen?

Loop je mee op 28 mei in de Nesseloop en wil je deze beweging ondersteunen? Dan kun je dit doen door tijdens de Nesseloop het logo van Save Soil zichtbaar te dragen. Hiervoor is er een t-shirt, een pet en een sticker beschikbaar.

Hoe kun je er aan komen?

Zowel t-shirt, pet en logo zijn bij mij verkrijgbaar.  Laat het mij uiterlijk maandag 2 mei weten, zodat ik voldoende tijd heb om het t-shirt, pet en logo te bestellen. Denk er aan om je maat door te geven.

De sticker is gratis, t-shirt is  € 8,49 en pet is € 3,55. Wil je meer over deze beweging weten, ga naar hun website

Laten we met ons gezamenlijke activiteit : hethardlopen laten zien dat we de natuur en al het leven op onze planeet ondersteunen. Laten we het waarmaken. Dank jullie wel voor jullie tijd.

Marizia

0641978047

marizia_5@hotmail.com