menu
25 oktober 2021

Steunpunt Nesselande was there

SteunpuntNesselande 2021

 

Janen Gert hadden al vroeg het steunpunt opgezet en de rest van de hulp kwam ook in de loop van de ochtend binnendruppelen. Aangekondigd door de overhangende helikopter kwamen de koplopers voorbij racen. Het is toch altijd een mooigevoel om die atleten in actie te zien.

Cola en water bekertjes werden alvast gevuld voor de eerste vermoeide lopers. Nu was het wachten op de eerste lopers van onze groep. Ondanks oplettende Gert hadden we onze eerste loper Lea niet gespot, die stond ineens naast het tafeltje waar gelletjes en drankjes van onze lopers klaar stonden. Wat een topvrouw! Onze lopers werden natuurlijk ontvangen met extra enthousiasme en luid gejuich en met trots alsof je zelf dan ook een stukje meeloopt.

 Er zijn vele bekers met water en cola, stukjes banaan, wine gums en misschien nog belangrijker bemoedigingen aan al die lopers die het zwaar hadden uitgedeeld.  We zijn overladen met bedankjes en ook vaak als helden benoemd, zo bijzonder om de emoties van de lopers te zien en voelen.

Speciaal bedankje voor onze jongste crewmember Naomi (11 jaar) die de hele dag meeheeft gedraaid. Volgende generatie staat al klaar.

Er moest natuurlijk ook geklapt worden voor de allerlaatste lopers, het is pas voorbij als de bezem wagen langs rijdt. Moe maar voldaan is de mooie marathondag in de herfst van 2021 door de crew van het Steunpunt Nesselande afgesloten.

 

volgend jaar!