menu
29 maart

Trailen in coronatijd

Lopen in Corona tijd

Maart 2020: Lock down NEE!!!!!!

Wat nou als……we niet mogen werken, niet mogen lopen.

Maar gelukkig gebeurde dit niet, dus schoenen aan en gaan. Eerst met 2 personen, daarna kon er weer even getraind worden, maar helaas was dat weer snel voorbij.

De laatste maanden loop ik met vaste maatjes, de ene keer een kletsrondje met “de meiden”, de andere keer met andere loopvrienden in een wat hoger tempo, soms interval bij de skiberg, soms duurloop rondom de Rotte.

De zaterdagen zijn al weken/maanden om te trailen, hierdoor zien we mooie plekken in een straal van 1 uur rijden vanaf huis. Zon, sneeuw, kou en regen, niets houdt ons tegen. Maar ook een run van A naar B is een optie, zoals zondag van Den Haag HS naar Rotterdam CS. En gelukkig hebben we de foto’s nog, inmiddels kan ik een Coronarun fotoboek maken met mooie en leuke plaatjes.                                                                    

Genieten, genieten en nog eens genieten, gezelligheid, mooie foto’s maken, lachen, serieuze gesprekken, alles kan. Soms met meegebrachte koffie en thee, af en toe zelfs met een heerlijke cake.

De spinningfiets die ik besteld had voor het geval dat we niet mochten lopen, is gelukkig nog niet heel veel gebruikt, overigens wel lekker om uit te fietsen na een pittige trail.

Ondanks de vervelende periode waarin we ons bevinden, kan ik oprecht zeggen dat ik uitkijk naar de momenten met mijn “maatjes”.

Maar natuurlijk kijk ik net als iedereen uit naar het“oude normaal”, verzamelen bij de Kristal, met zijn allen op pad, kletsen, lachen en natuurlijk af en toe een wedstrijd in binnen of buitenland.

Maar, dat komt echt weer,, wat mij betreft  TOT DAN!!!!