menu
1 juli 2019

Trainersdag

Afgelopen zaterdag hadden we een trainersdag voor alle (assistent) trainers van de loopgroep. Belangrijk omdat we intussen met zijn 11-ven zijn en we het altijd de moeite waard vinden om met elkaar van gedachten te wisselen en terug en vooruit kijken over hoe het gaat met de loopgroep.

Een "formeel" begin in vergaderopstelling in de Kristal na afloop van de zaterdagtraining, maar gelukkig was er voor ieder een stuk taart omdat Marco die week 50 jaar was geworden, zodat de belangrijke punten vlot behandeld konden worden. Wat komt er dan zoal aan de orde? Natuurlijk een vast punt als nieuws uit de groepen, maar ook overstappen tussen de groepen onderling, evenementen die we organiseren en waar we dan tegenaan lopen en natuurlijk hoe we verder gaan met de vervanging van de plastic knipkaart.

Daarna verkasten we naar de splinternieuwe behuizing van Active4Health aan de Tochtenweg, om daar onder leiding van (nieuwe) assistent trainer Amber een pittige uurtje bootcamp mee te maken - zie foto boven, waar je ons tijdens een van de makkelijkere oefeningen bezig ziet.

Na afloop snel onder de douche en op naar de Piet Mondriaansingel voor een uitstekend verzorgde (werk) lunch tot exact 15.00 uur - toevallig het aanvangstijdstip van Nederland - Italië:). Tijdens de lunch ging het over zaken als: wat gaat er goed, wat zou anders/beter kunnen/moeten, wat is de belangrijkste kwaliteit van de loopgroep, wat is de belangrijkste kwaliteit van jou als trainer, groeien of consolideren.

Afgesproken onder andere om een strakke jaarplanning te maken/publiceren, zodat al onze evenementen ruim van te voren en helder vastgelegd worden, een regelmatiger inzet van vervangende trainers, zodat zij ook 'in vorm' blijven en andere zaken die ons team nog sterker maken.