menu
20 april 2020

Trainers vloggen

Na de tweede vlog,  die we op zaterdag 3 april publiceerden, de derde vlog op 13 april , vlog 4 op 21 april verschijnt vandaag vlog 5 op ons Youtube kanaal. Daar kun je nog steeds de eerste vlog terugvinden.

De weken zonder georganiseerde trainingen nemen toe. Hardlopers missen elkaar.

We zien op straat dat er steeds meer gelopen wordt. Dat betekent veel moois voor na de heropening van het echte loopseizoen; komen al die lopers bij Loopgroep Nesselande trainen? Onze eigen lopers laten zich ook vaak op de weg zien, alleen of met z'n tweeën. Sommigen maken meer kilometers dan gewoonlijk, omdat ze meer tijd hebben. Anderen vinden het lastig om zelf op pad te gaan.

Met deze blogs willen we jullie inspireren en motiveren, zodat je - ondanks alles- lekker blijft rennen.

Een van de manieren om deel uit te blijven maken van de loperscommunity is je aanmelden bij Strava. Ook daar hebben wij een Loopgroep Nesselande account, waar je lid van kunt worden. Daar kun je alle hardloopavonturen van je loopmaatjes vinden, volgen, je kunt elkaar berichtjes sturen en met elkaar een visueel wedstrijdje doen. Soms zijn er ook leuke challenges. Lees daarvoor dit stukje van Martin Molenaar.

Blijf gezond, blijf rennen, veel plezier!

Misschien ten overvloede: bovenstaande foto waar wij gedrieën lekker dicht bij elkaar staan, is natuurlijk van voor de Coronacrisis. #socialdistancing

Geregeld komen we op onze routes diverse lopers van Loopgroep Nesselande tegen die hun - kortere of langere - ronde Plas lopen.

Op deze prachtige zaterdag voor Pasen, hebben we hen gefilmd en zij fotografeerden ons.

Zo'n laatste stukje over het strand hoort intussen bij onze "vlog" route. En zoals je ziet is er altijd wel iemand die ons herkent en het vastlegt. Zou het komen door onze felgele shirts of de soepele tred waarmee wij over het zand rennen?