menu
9 september 2019

Wereldhavendagen

Dat we tijdens de Wereldhavendagen een kleine traditie hebben opgebouwd is bij veel van onze lopers bekend, maar dan moet er natuurlijk wel iemand zijn die zorgt dat iedereen er even aan denkt....Want hardlopen en tegelijk genieten van allerlei activiteiten rondom de mooiste haven van de hele wereld, wie wil dat nou niet.

Gelukkig was het dit jaar George die ons dit jaar wakker schudde met zijn route en oproep voor de zondagochtend. En zoals te zien is op de foto, was er veel animo.

De loopgroep bestaat voor het grootste deel uit fanatieke - en minder fanatieke - lopers en loopsters en zij hebben er genoeg aan om lekker mee te hollen. Nou zijn er ook bij die ondertussen nog gelegenheid hebben, of gewoon pakken, om onderweg ook nog fraaie foto's te maken.

Tineke is zo'n loopster en ik wil jullie niet een van haar vele foto's onthouden.

Na respectievelijk 10 of 19 kilometer was de groep weer terug op de parkeerplaats in het Kralingse Bos. Het was een gezellig samenloop van mooie omstandigheden.

George bedankt voor de route, je speech en je strakke begeleiding:) Voor komend jaar zetten we de loop in onze jaarkalender

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen is er ook nog een filmpje op You tube